ARKADAŞ OL, ZORBA OLMA  -  E TWİNNİNG PROJEMİZ

ARKADAŞ OL, ZORBA OLMA - E TWİNNİNG PROJEMİZ

Çocuklarda zorbalık, çocuğun kendinden daha güçsüz ve savunmasız bulduğu bir çocuğa karşı kasıtlı olarak psikolojik veya fiziksel olarak uyguladığı zarar verici davranışlardır.

Zorbalığa maruz kalan çocuk kendini her bakımdan savunmasız hisseder ve bazen nasıl davranacağını bilemez .

Okulumuz Rehber Öğretmeni Merva KÜÇÜKÇERİ' nin kurduğu bu Projemizin amacı öğrenciler arasındaki zorba davranışları engellemek ve zorbalığa uğrayan öğrencilere nasıl davranması gerektiğini kavratmak.
Ayrıca projemiz ilkokul çağındaki çocuklarda akran zorbalığını önlemek , öğrencilere zorba davranışları ve zorbalık çeşitlerini kavratmak ve öğrenciler arasında etkili ve sağlıklı iletişim kurmak amacıyla kurulmuştur.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülşah ZOBAR ile Rehber Öğretmenimiz Merva KÜÇÜKÇERİ' nin başladığı bu proje avrupa ortaklarıyla yürütülecek bir projedir.

16.10.2021 214

16-10-202116-10-202116-10-2021