ÇEVRENİ KORU, GELECEĞİNİ KURTAR - 2. E TWİNNİNG PROJEMİZ

Protect environment and save your future e twininning projemiz.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülşah ZOBAR tarafından yürütülen "Çevreni Koru Geleceğini Kurtar" isimli etwinning projemiz öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmayi hedeflemektedir.

Proje Arnavutluk, Litvanya ve Türkiye işbirliği ile yürütülmekte ve böylece öğrencilerimizin ingilizce gelişimini de desteklemektedir.

Grupla birlikte çalışmalar, etkinlikler yapacak olan öğrencilerimiz sosyal yönden de desteklenmiş olacaktır.

Öğrenciler aynı zamanda yabancı arkadaşlarıyla fikir alışverişi yapacaklar ve her ay etkileşime geçme fırsatı elde edeceklerdir.

Tüm proje etkinliklerimiz paylaşılarak okulumuzda ve çevremizde farkındalık oluşturulacaktır.

Emekleri nedeniyle  İngizlizce Ögretmenimiz Gülşah hanıma teşekkür ederiz.

18.10.2021 150

18-10-202118-10-202118-10-2021