MAHREMİYET EĞİTİMİ

Mahremiyet hissi , önemli bir değerdir ve insan gelişimine yön vermektedir.Mahremiyet eğitimi , bireyin kendisini tanımasına katkıda bulunur ve bu sayede kimliğini geliştirir.
Mahremiyet eğitimi , kişinin kendi özelini korumasını ve başkalarının özel alanına saygılı olması gerektiği noktasında katkıda bulunur.
Çocuk küçük yaşlarda mahremiyet hissi edinirse ergenliğini daha sağlıklı bir şekilde geçirir.
Bu amaçlarla Okulumuzda vücudun senindir onu koru adında  bir proje geliştirerek küçük yaşta çocuklarda mahremiyet bilincini geliştirmek iyi dokunuş ve kötü dokunuşların farkına varmasını sağlayarak bu durumlar karşında neler yapması gerektiği konusunda farkındalık yaratmak için öğrenci seminerlerimiz yapışmıştır.

01.03.2022 156

01-03-202201-03-202201-03-2022